Tadić: Ispunili smo sve uslove

Izvor: Glas javnosti, 07.Dec.2011, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Ispunili smo sve uslove

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija ispunila uslove da dobije status kandidata i da je to potpuno zaslužila.

"Srbija je u izveštaju Evropske komisije ocenjena pozitivno kao država koja sprovodi duboke reforme, ključni je faktor stabilnosti i pomirenja u regionu, završila je saradnju sa Haškim tribunalom i postiže konkretna rešenja u dijalogu Beograda i Prištine vodeći računa o >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << legitimnim interesima srpskog naroda i države na Kosovu i Metohiji", rekao je predsednik Srbije, navedeno je u saopštenju njegove pres službe.

"Još uvek se međutim ne zna, uprkos svemu učinjenom, da li će Srbija dobiti status kandidata ili će on biti uslovljen za nas, Srbiju, na neprihvatljiv način i zbog toga sačekajmo 9. decembar, kada će Savet EU doneti konačnu odluku", poručio je predsednik Tadić.

Nista ti jos nisi shvatio i to je nasa propast sa tobom. Vise iskrenog rada a ne samo gledanja u ogledalo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.