Tadić: Građanske demokratske opozicione snage u Srbiji da se ujedine

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Građanske demokratske opozicione snage u Srbiji da se ujedine

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozvao je danas sve građanske demokratske opozicione snage u Srbiji da se ujedine protiv "socijalne i političke pošasti koja vodi Srbiju u nenormalnost".

Reagujući na izjavu funkcionera Srpske napredne stranke Marka Đurića koji je zatražio od Tadića da se izvini građanima na Kosovu i Metohiji za sve ono što jeste i nije uradio u vrеmе dok sе pod njegovom vlašću "Srbija krunila i tonula", Tadić je ocenio da naprednjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pokušavaju da besramno zversko ubistvo Olivera Ivanovića "pretvore u još jednu pobedu velikog vođe i izgradnju kulta ličnosti posramljujući čitavo srpsko društvo".

"Dok Đurić etiketira druge kao lešinare, njegov vođa (Aleksandar) Vučić odlazi na Kosovo da povodom ubistva Olivera Ivanovića sprovodi besramne predstave u kojima deli građanima ovce i traktore", naveo je Tadić u pisanoj izjavi.

Ocenio je da je vlast u Srbiji odgovorna za "vraćanje vremena političkih likvidacija, prostakluka, ugrožavanja života neistomišljenika i jezika mržnje".

Lider građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je u utorak u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.