TO SE NE MOŽE RADITI, TO JE FAŠIZAM Boris Tadić izneo teške optužbe na račun Dragana Đilasa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 23:34

"TO SE NE MOŽE RADITI, TO JE FAŠIZAM" Boris Tadić izneo teške optužbe na račun Dragana Đilasa (VIDEO)

Tadić je govorio i o pregovorima o ulasku njegove stranke u opozicionu koaliciju "Srbija protiv nasilja".

Gost emisije "Direktno sa Minjom Miletić" na TV Euronews, bio je bivši predsednik Srbije i lider Socijaldemokratske stranke, Boris Tadić.

pic.twitter.com/dpFjF0G2Wd

— Petar Petrovic (@PetarPe80038488) November 16, 2023

Između ostalog, Tadić je govorio i o pregovorima o ulasku njegove stranke u opozicionu koaliciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Srbija protiv nasilja", prilikom kojih je naišao na nedvosmislen i snažan zahtev Dragana Đilasa da ne istupa u javnosti.

To je bio jedan od zahteva koji su zaista blasfemični. U razgovoru o ulasku naše stranke u tu koaliciju, jeste da se meni zabrani javna reč narednih nekoliko meseci - kazao je Tadić.

Tadić je objasnio da je zabrana javne reči povezana sa najmonstruoznijim totalitarnim režimima svugde u svetu i  da totalitarnost nastaje upravo preko zabrane javne reči.

To se ne može raditi, to je fašizam - konstatovao je Tadić, direktno prozvavši Dragana Đilasa za takav vid ponašanja.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.