TADIĆ: NIKO NIJE JAČI OD DRŽAVE

Izvor: Kurir, 08.Maj.2010, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ: NIKO NIJE JAČI OD DRŽAVE

BEOGRAD - Niko nije jači od države i na mene možete da računate, jer sam ja, kao vrhovni komandant, deo vaše jedinice!

Ovo je izjavio predsednik Srbije Boris Tadić na proslavi Dana Protivterorističke jedinice MUP Srbije.

Tadić je poručio da je Srbija lider u borbi protiv organizovanog kriminala u regionu i da neće odustati od suprotstavljanja mafiji u jugoistočnoj Evropi.

- Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Srbija danas radi od presudne je važnosti za budućnost naše dece. Pokazaćemo da niko nema veću moć od države Srbije - istakao je Tadić.

Obeležavanju Dana PTJ, u bazi te jedinice, prisustvovali su i ministar policije Ivica Dačić, direktor policije Milorad Veljović, direktor BIA Saša Vukadinović, potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić i predstavnici diplomatskog kora, među kojima i ambasador Rusije Aleksandar Konuzin.

Obeležavanje Dana PTJ i Đurđevdana, krsne slave te jedinice, počelo je sečenjem slavskog kolača, a predsednika Tadića u Lipovici je dočekao počasni stroj i komandant Goran Dragović.

Službu je vršio vladika bački Irinej, uz sasluženje vladike Atanasija Rakite, a bilo je predviđeno i da pripadnici PTJ održe pokaznu vežbu.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izvoznik bezbednosti

Izvor: Danas, 24.Maj.2010, 21:03

Srbija je odlučna da pokaže da je jača od svakog kriminala i kriminalaca, naglasili su jedan za drugim ministar policije Ivica Dačić i predsednik Srbije Boris Tadić na proslavi Dana MUP i Dana policije. Ivica i Boris su, opet jedan za drugim, naglasili i da je naša zemlja izvoznik bezbednosti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.