Sahranjen glumac Petar Kralj

Izvor: Beta, 14.Nov.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen glumac Petar Kralj

BEOGRAD, 14. novembra 2011. (Beta) - Pozorišni i filmski glumac Petar Kralj sahranjen je u ponedeljak u Aleji zaslužnih gradjana na Novom groblju u Beogradu.

Pored porodice, sahrani su prisustvovali njegovi prijatelji, brojne kolege, kao i predsednik Srbije Boris Tadić.

Od kolege su se oprostili glumci Vojislav Brajović, Bora Todorović, Nikola Simić, Nebojša Glogovac, Milena Dravić, Gorica Popović, akademik Matija Bećković ..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Aleji velikana sahranjen glumac Petar Kralj

Izvor: Politika, 14.Nov.2011

BEOGRAD – Dramski umetnik Petar Kralj sahranjen je danas u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu...Na poslednji ispraćaj izuzetnog glumca i divnog čoveka došli su njegovi mnogobrojni prijatelji i poštovaoci, među kojima je bio i predsednik Srbije Boris Tadić. Red za izražavanje saučešća...

Nastavak na Politika...

Sahranjen Petar Kralj

Izvor: Danas, 14.Nov.2011

Pozorišni i filmski glumac Petar Kralj sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.Pored porodice, sahrani su prisustvovali njegovi prijatelji, brojne kolege kao i predsednik Srbije Boris Tadić.

Nastavak na Danas...

Ispraćen Petar Kralj

Izvor: SEEcult.org, 15.Nov.2011, 02:11

Istaknuti glumac Petar Kralj sahranjen je 14. novembra u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu prijatelja, porodice i kolega, koji su mu prethodno odali počast i na komemoraciji u Ateljeu 212, ističući njegovu posebnost i na sceni i u životu. O Kralju su u prepunom Ateljeu 212 glumci...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.