Sabo: Poseta Tadića bitna za Vukovar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2010, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sabo: Poseta Tadića bitna za Vukovar

VUKOVAR -

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo smatra da je poseta predsednika Srbije Borisa Tadića Vukovaru veoma bitna za ovaj grad, kad god da dođe do te posete.

"Kad god da se desi, kad god bio, to je vrlo bitno za Vukovar, kako bi taj grad na neki način zatvorio jedno političko poglavlje, u smislu onoga što se dešavalo 91. godine", rekao je Sabo za radio Slobodna Evropa.

Na pitanje kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je njegova poruka predsedniku Srbije, Sabo je rekao:

"Dobrodošao u Vukovar, ako može već danas, ja bih bio sretan da sa njim popijem kavu".

Gradonačlenik Vukovara, za kojeg Slobodna Evropa navodi da je bio zatočenik u logorima u Nišu i Begejcima 90-ih godina, rekao je, da iako mediji spekulišu o skorašnjoj poseti Tadića Hrvatskoj, uključujući i Vukovar, ne zna ništa o tome.

"Ne, nemam nikakve informacije, osim što čitam da jednog dana do te posete treba doći. Kada će ona biti, ja to ne znam", rekao je Sabo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sabo: Poseta Tadića bitna za Vukovar

Izvor: RTS, 23.Okt.2010

Kad god da predsednik Srbije Boris Tadić dođe u Vukovar, biće dobrodošao, kaže gradonačelnik tog grada Željko Sabo i dodaje da ne zna kada bi do posete moglo da dođe. ..Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo smatra da je poseta predsednika Srbije Borisa Tadića Vukovaru veoma bitna za taj grad,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.