SUTRA SUSRET TADIĆ - SILAJDŽIĆ U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 24.Maj.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUTRA SUSRET TADIĆ - SILAJDŽIĆ U BEOGRADU

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić sastaće se sutra u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Harisom Silajdžićem, saopštio je Tadićev kabinet.

BEOGRAD  - Predsednik Srbije Boris Tadić sastaće se sutra u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Harisom Silajdžićem, saopštio je Tadićev kabinet.

Predsednik Tadić je u petak u Laktašima, posle sastanka sa premijerom Republike Srpske Miloradom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dodikom, najavio da će Silajdžić doći u Beograd u neslužbenu i radnu posetu.

Silajdžić je najavio prošle sedmice da su sukcesija i sudbina imovine bosanskohercegovačkih preduzeća i posebno slučaj Ilije Jurišića, osuđenog u Beogradu na 12 godina zatvora zbog napada na kolonu JNA u Tuzli, u maju 1992, razlozi zbog kojih će posetiti Beograd.

Reč je o prvoj poseti Silajdžića Beogradu posle 18 godina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra susret Silajdžić - Tadić

Izvor: RTV Pink, 24.Maj.2010

Tadić će se sastati sutra sa Silajdžićem u Beogradu. . . Predsednik Srbije Boris Tadić sastaće se sutra u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva Bosne i Hercegovine Harisom Silajdžićem, saopštio je Tadićev kabinet. .

Nastavak na RTV Pink...

Potvrđeno: Susret Tadić - Silajdžić 25. maja u Beogradu

Izvor: Cafe.ba, 24.Maj.2010

Predsjednik Srbije Boris Tadić sastaće se sutra u Beogradu sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Harisom Silajdžićem, najavljeno je iz Press službe predsjednika Srbije.

Nastavak na Cafe.ba...

Tadić i Silajdžić o sukcesiji i Tuzlanskoj koloni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2010, 10:21

BEOGRAD/SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Haris Silajdžić posetiće Beograda "kada se sa srpskom stranom usaglasi program koji je bio dogovoren i potvrđen za danas", saopšteno je iz kabineta predsedavajućeg Predsedništva BiH...Silajdžićeva poseta Beogradu, koja je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.