SPO podržava DS i bez podrške LDP

Izvor: B92, 09.Jun.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SPO podržava DS i bez podrške LDP"

Beograd -- Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Aleksandar Jugović izjavio je da će poslanici te stranke podržati Demokratsku stranku i bez podrške LDP-a.

"SPO želi da podrži i da svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva, principa i programa koje je javnosti predstavio budući premijer Boris Tadić", kazao je Jugović i potvrdio saznanje "Presa" da su se Tadić i lider SPO-a Vuk Drašković "videli pre nekoliko dana".

DS i koalicija SPS-PUPS-JS mogle bi u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da objave da imaju većinu od 126 poslanika i to bez LDP-a i URS-a, piše današnji "Pres", navodeći da će većinu podržati poslanici manjina, četiri poslanika SPO-a i dva poslanika Narodne partije Maje Gojković.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.