Redžepi: Tadić da gleda svoja posla

Izvor: S media, 12.Jul.2010, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redžepi: Tadić da gleda svoja posla



Bajram Redžepi poručio predsedniku Borisu Tadiću da gleda svoja posla i da se ne meša u kosovska pitanja. Redžepi kaže da ne odustaje od uspostavljanja vladavine zakona na severu Kosova.


Ministar policije Kosova Bajram Redžepi poručio je predsedniku Republike Srbije Borisu Tadiću da gleda svoja posla i da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se ne meša u kosovska pitanja, piše danas prištinska štampa.

Tadić je prošle nedelje ocenio da je Redžepi zapretio ratom kada je izjavio da će poslati jedinice specijalne policije u severni deo Kosovske Mitrovice.

Redžepi je rekao da, bez obzira na Tadićevu izjavu, neće odustati od uspostavljanja vladavine zakona na severu Kosova i da će pripadnici kosovske policije uskoro ući na to područje, radi hapšenja kriminalaca i uspostavljanja vladavine prava.

"Ne šaljem jedinice specijalne policije u Kragujevac, niti u bilo koji drugi srpski grad, već na teritoriju države Kosovo", rekao je Redžepi.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Ivanović: Pretnje Redžepija ne treba precenjivati

Nema izgleda za ulazak Srbije u EU?

Sejdiju: Sa Beogradom o svemu, sem o statusu

Turski premijer u Srbiji

Izborićemo se za nove pregovore o Kosovu

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.