Rašković Ivić:Sa Tadićem besmisleno razgovarati

Izvor: Press, 12.Dec.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašković Ivić:Sa Tadićem besmisleno razgovarati

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da joj se čini da je sa liderom Socijademokratske stranke Borisom Tadićem "besmisleno razgovarati" o saradnji navodeći da je Srbiju odveo na put ekonomske propasti.
Rašković je u izjavi dostavljenoj medijima ocenila da je Tadić "opet u naletu" da je spreman da se "reciklira" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u rekonstruisanoj vladi i da odmah deli lekcije i kvalifikacije i dodala da je tako i nju i stranku koju vodi "smestio u krajnje desni sektor".

"Mogu da razgovaram sa svima, ali mi se čini da je besmisleno razgovarati o saradnji sa čovekom koji je u svoje vreme Srbiju odveo na put ekonomske propasti i političkog poniženja, ugušio slobodu medija i uništio svaki otpor pogubnoj politici koja i danas caruje" rekla je Rašković Ivić.

Tadić je gostujući na RTS rekao da sa Rašković Ivić uvek može da razgovaram, iako ne zna da li je njena orijentacija "da bude vođa krajnje desnog sektora".

"U tom slučaju nema nikavog razgovora, jer je velika ideološka razlika. Ja pripadam socijaldemokratskoj orijentaciji u odnosu na taj sektor i tu politiku", naveo je Tadić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.