Izvor: Blic, 27.Apr.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasipanje energije

Predsednik Srbije i lider DS Boris Tadić poručio je da će uložiti svu energiju da SNS i DSS ne dođu na vlast. Sa druge strane, opozicija, gandijevski odgovara da lider demokrata bespotrebno zaoštrava odnose na političkoj sceni.

Možda je lider DS trebalo da sačeka sa izjavom dok nije video rezultate iz Aranđelovca, na kojima je prva SNS, a zatim sledi DS. Možda i nije jer je očigledno da će vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa republičkog nivoa moći da napravi dogovor sa LDP. Možda opozicija nije trebalo da bude ta koja optužuje da neko zaoštrava odnose s obzirom na to šta govore i kada je uključen i kada je isključen mikrofon.

Sigurno je samo da svi, tu je predsednik u pravu, ulažu dosta energije da ostanu na vlasti ili do nje dođu.

Međutim, dok opozicija i nema šta drugo da radi sem da osporava poteze vlasti, vladajuća koalicija sa liderom DS na čelu mogla bi da svu energiju usmeri na standard građana. U tom smislu svi jedva čekaju da čuju plan za izlazak iz krize koji se najavljuje. Energija utrošena u to jednaka je broju glasača koji će da podrže sadašnju koaliciju na sledećim izborima. Sve ostalo je uzaludno bačena energija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.