Prijave protiv sudija

Izvor: Kurir, 21.Nov.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave protiv sudija

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka podnela je krivične prijave protiv nekoliko sudija Okružnog suda u Beogradu zato što ovoj stranci nisu vratili mandate u nekoliko beogradskih opština, izjavio je juče član predsedničkog kolegijuma SRS Nemanja Šarović. - U poslednjih sedam dana Okružni sud u Beogradu doneo je odluke suprotne onima koje su donosili okružni sudovi u prethodnim slučajevima, kad su nam mandati vraćeni. To mogu da objasnim jedino totalnom kontrolom nad sudovima koju sprovodi diktatorski režim Borisa Tadića - poručuje Šarović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Radikali tuže sudije

Izvor: B92, 20.Nov.2008, 19:37

Beograd -- Srpska radikalna stranka podnela je krivične prijave protiv članova dva veća Okružnog suda u Beogradu zbog odbijanja tužbe te stranke... U tužbi se traži da se vrate mandati nekadašnjih odbornika u skupštinama opština koji su prešli u Srpsku naprednu stranku. Na konferenciji za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.