Izvor: Danas, 30.Maj.2010, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisana deklaracija o unapređenju odnosa

Na skupu povodom desetogodišnjice Igmanske inicijative, mreže regionalnih nevladinih organizacija, lideri Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BiH u subotu u Sarajevu založili su se za saradnju u regionu na putu evropskih integracija. Skup kom su prisustvovali predsednici Srbije Boris Tadić, Hrvatske Ivo Josipović i Crne Gore Filip Vujanović, predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić i šef delegacije EU u BiH Dimitris Kurkulas, završen je potpisivanjem deklaracije o unapređenju odnosa.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Političke i ekonomske veze uslov stabilizacije regiona

Izvor: Capital.ba, 31.Maj.2010, 12:24

BANJALUKA, Uspostavljanje svestranih političkih, ekonomskih i drugih veza u regionu preduslov je dalje stabilizacije i neophodan korak na putu evropskih integracija na kome se nalaze sve zemlje regiona - zajednički su danas ocijenili u Banjaluci predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske /RS/...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.