Polemika SNS - Tadić o Raduloviću

Izvor: B92, 07.Feb.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polemika SNS - Tadić o Raduloviću

Beograd -- Boris Tadić kaže da ne želi da odgovara na Vučićeva politikantska pitanja za koja nije bio nadležan on kao predsednik Srbije, već službe koje sada Vučić vodi.

On je ocenio da aktuelna vlast svoje unutrašnje sukobe želi da izveze u medijski ring. Srpskа nаprednа strаnkа ocenjuje dа je izjаvа Borisа Tаdićа skаndаloznа.

Bivši predsednik Republike Srbije Boris Tadić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , povodom pitanja koje mu je juče javno postavio prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u vezi sa Šarićevim narko-klanom, smatra da je svrha njegovog obraćanja javnosti pre Vučićeve vanredne konferencije za novinare potpuno ispunjena, pošto je sada više nego očigledno da aktuelna vlast svoje unutrašnje sukobe želi da izveze van vlade, u medijski ring, zloupotrebljavajući pri tom i pitanja od vrhunskog značaja za nacionalnu bezbednost.

"U toj situaciji bilo bi neodgovorno da u tako zamišljenoj debati dalje učestvujem, kao i da odgovaram na besmislena, politikantski sročena pitanja za koja nikada nisam imao nadležnost kao predsednik Republike, već za koja nadležnost imaju isključivo bezbednosne službe kojima rukovodi gospodin Vučić“, kaže Tadić.

Podsetimo da je Boris Tadić pre dva dana u intervjuu agenciji Fonet rekao da je kao predsednik Srbije znao za kontakte tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića sa članovima Šarićevog klana, ali da informacije koje je dobijao o tim kontaktima nisu ukazivale da je učinjeno krivično delo.

SNS: Izjava skandalozna

Srpskа nаprednа strаnkа ocenjuje dа je izjаvа Borisа Tаdićа, u nаjmаnju ruku, skаndаloznа. Srpski nаprednjаci pitаju Borisа Tаdićа sаmo jednu stvаr, kojа nemа veze ni sa politikom, ni sа politikаnstvom - gde se dаnаs nаlаzi Rodoljub Rаdulović?

Tаdić se sаm pohvаlio, u svom intervjuu, dа je on imаo kontrolni pаket nаd službаmа bezbednosti, navodi se u saopštenju naprednjaka.

"Mi se izvinjаvаmo Tаdiću što je Aleksаndаr Vučić uopšte imаo hrаbrosti dа mu postаvi to pitаnje, jer ko to sme „čuvenog suverenа“ Tаdićа bilo štа dа pitа. Boris Tаdić je ponovo dokаzаo dа je on nаjveći politikаnt i dа nije u stаnju dа odgovori nа jednostаvno pitаnje, koje zаnimа celu Srbiju, а nаstаvljа prаksu zаmаgljivаnjа stvаrnosti, po čemu je nаdаleko poznаt", navodi SNS.

SNS je navela da se Tadić "sam pohvalio" da je imao kontrolni paket nad službama bezbednosti i ocenila kao skandaloznu izjavu bivšeg

predsednika da on nikada nije imao nadležnost za pitanja poput bekstva i skrivanja Radulovića, nego su za to isključivo bile nadležne bezbednosne službe kojima sada rukovodi Aleksandar Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGRE BEZ GRANICA: Tadić odgovorio Vučiću

Izvor: S media, 07.Feb.2013

Bivši predsednik Republike SrbijeBoris Tadić kaže da ne želi da odgovara na Vučićeva politikantska pitanja za koja nije imao nadležnost kao predsednik Srbije, već službe koje sada Vučić vodi...On je ocenio da aktuelna vlast svoje unutrašnje sukobe želi da izveze u medijski ring...Tadić,...

Nastavak na S media...

Polemika SNS - Tadić

Izvor: RTV Pink, 07.Feb.2013

. . . Boris Tadić kaže da ne želi da odgovara na Vučićeva politikantska pitanja za koja nije bio nadležan on kao predsednik Srbije, već službe koje sada Vučić vodi.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.