Orlić: Tadić ne predstavlja nikog, sem sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlić: Tadić ne predstavlja nikog, sem sebe

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je da Boris Tadić ne predstavlja apsolutno nikog, osim sebe i da građanima Srbije nema šta da objašnjava, jer je njima odavno jasan i sve njegove fiksacije su odavno pročitali.

Reagujući na Tadićevo saopštenje naslovljeno sa "Pohvala ludosti ponovo vlada regionom", Orlić je istakao da je prirodno pomisliti da je, nekim čudom, Boris Tadić uspeo da ovlada čitavim Zapadnim Balkanom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Međutim, kako navodi funkcioner SNS, utisak ume da prevari: zapravo se  Tadić, "beznačajna politička figura i hodajući spomenik propasti Srbije, okušava u spisateljskim vodama" i sada se isključivo oglašava pisanim sastavima.

Međutim, kako navodi funkcioner SNS, utisak ume da prevari: zapravo se Tadić, "beznačajna politička figura i hodajući spomenik propasti Srbije, okušava u spisateljskim vodama" i sada se isključivo oglašava pisanim sastavima.

Orlić kaže da Tadiću narod u Srbiji ni danas nije zaboravio "zasluge" za priznanje tzv. nezavisnosti "Kosova", i da je dugačak spisak skandaloznih sporazuma sa kompanjonima u Prištini, izmeštanja pregovora iz UN i katastrofalnog gubljenja podrške mnogih zemalja, poklanjanja separatistima mišljenja Međunarodnog suda pravde, slabljenja države do tačke da jednostrano proglašenje nezavisnosti ne može da spreči diplomatskim putem,  kukavičko bežanje u Rumuniju istom prilikom...

Funkcioner SNS ističe da je jedini duel koji Tadić zaslužžuje ovih dana neki sa Vukom Jeremićem, njegovim omiljenim đakom i najposlušnijim izvršiocem iz mračnih vremena, duel na temu: Ko je od njih dvojice zaslužniji za pobrojane doprinose separatizmu na KiM?

Samo Jeremić bi mu bio ravnopravan sagovornik, i po "stručnosti" u poznavanju prava vojske da leti u sopstvenoj zemlji, i po "patriotizmu" iskazanom kroz nipodaštavanje ideje ZSO, kazao je Orlić.

Na kraju, i po političkoj relevantnosti i popularnosti. Nebitnijih od njih dvojice na političkoj sceni Srbije - nema. A svako zaslužuje protivnika "po meri", zaključio je Orlić.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Orlić:Tadić ne predstavlja apsolutno nikog, osim sebe

Izvor: RTV Pink, 30.Mar.2018

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić ocenio je večeras da Boris Tadić ne predstavlja apsolutno nikog, osim sebe i da građanima Srbije nema šta da objašnjava, jer je njima odavno jasan i sve njegove fiksacije su odavno pročitali.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.