Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocenjivanja ministara neće biti

BEOGRAD - Svi ministri u Vladi Srbije predali su izveštaje o radu svojih ministarstava premijeru Srbije Mirku Cvetkoviću, ali, kako za "Blic" kažu u Cvetkovićevom kabinetu, premijer neće ocenjivati ministre, a ministri iz redova demokrata svoje izveštaje su, osim premijeru, predali i lideru stranke Borisu Tadiću.

Premijer će i ubuduće kvartalno razgovarati sa svakim ministrom jer na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tih izveštaja dobija se bolji uvid o radu i problemima kako bi ih zajednički rešavali, kažu u kabinetu premijera.

Jedini ministar koji je sam sebe ocenio jeste Vuk Jeremić, piše "Blic".

On je dosadašnji rad ministarstva ocenio s osmicom.

Iako se spekulisalo da će lider DS Boris Tadić oceniti ostale ministre, to se nije dogodilo.

Zajednička karakteristika referata o radu ministara iz redova DS je da su prvenstveno pobrojali šta su sve uradili, ali je izostala samokritičnost ili pak analiza toga šta bi trebalo poboljšati ili promeniti, konstatuje list.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.