Nova Srbija kritikuje Tadića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2010, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Srbija kritikuje Tadića

BEOGRAD -

Nova Srbija kritikovala je danas predsednika Srbije Borisa Tadića zbog, kako se navodi, licitacije datumom ulaska države u Evropsku uniju.

Ta stranka je ocenila da je izjava Tadića da će Srbija u EU ući 2020. godine "još jedna u nizu obmana i laži".

"Nova Srbija podseća javnost da je predsednik prvobitno tvrdio da će Srbija biti punopravni član EU 2014, pa 2016, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a od juče 2020. godine, i da su samo astrolozima, ali ne i predsedniku države, svojstvena ovakva predviđanja", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su zbog toga građanima potrebne suštinske promene, do kojih "će doći pre 2012 godine", kada bi trebalo da se održe redovni parlamentarni izbori.

Predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je juče na Saboru SPO da Srbiju čeka novih 10 vrlo kompleksnih i teških godina, odlučnih i suštinskih promena tokom kojih će postati članica EU.

"Verujem da će Srbija postati članica EU pre nego što prođe tih 10 godina", rekao je Tadić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.