Na listi SDS-NPS-LDP-LSV prvi južnjak tek na 21. mestu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na listi SDS-NPS-LDP-LSV prvi južnjak tek na 21. mestu

Prvi čovek Socijaldemokratske stranke u Vranjskoj Banji Slobodan Pejić najbolje je rangirani južnjak na listi koju su napravili Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Miroslav Aleksić i Nenad Čanak. Ukupno 35 kandidata sa juga Srbije za narodne poslnike.

Posle Pejića je na 22. mestu Nebojša Cekić iz Leskovca, a onda sledi dvojac Nišlija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dragosalv Ćirković iz SDS-a (32. mesto) i Branislav Jovanović NPS (36).

Predsednik Opštine Bela Palanka i tamošnji lider SDS Goran Miljković je na 40. mestu, a na 43. je Raica Milićević iz niškog LDP-a.

U odnosu na pojedinačne liste ovih stranka iz 2014. ima puno promena i dosta novih imena, što ne treba da čudi, jer su sve stranke ili nove ili pretrpele brojne promene.

Listu predvodi lider LSV Nenad Čanak, a na njoj nema Borisa Tadića. Šansu da se ponovo nađu u parlamentu imaju Čedomir Jovanović, Nataša Mićić i Žarko Korać koji se nalaze u prvih 12, a među njima je i lider NPS Miroslav Aleksić.

* Podaci Republičke izborne komisije

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.