Mađarska koalicija podržala Tadića

Izvor: B92, 30.Jan.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska koalicija podržala Tadića

Ištvan Pastor

Subotica -- Mađarska koalicija pozvala je danas svoje birače da 3. februara izađu na izbore i svoj glas daju Borisu Tadiću.

Poziv je rezultat niza razgovora koji su do danas vođeni sa Tadićem i čelnicima Demokratske stranke, saopštio je predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor.

"Tadića vidimo kao jedinog kandidata koji može da nam bude dugoročni politički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partner u realizaciji naših opredeljenja sadržanih u izbornom programu mađarske koalicije", izjavio je Ištvan Pastor.

On je rekao i da je dogovoreno da se odmah nakon drugog kruga predsedničkih izbora obave razgovori o tome šta zajednički treba da se učini, kako bi se elementi tog programa u dogledno vreme realizovali.

Kandidat Mađarske koalicije Ištvan Pastor osvojio je u prvom krugu 2,3 odsto glasova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.