Liga podržava Tadića

Izvor: KovinEkspres.rs, 16.Maj.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga podržava Tadića

Liga socijaldemokrata Vojvodine i većinski kandidat Aleksandar Topalović zahvaljuju se svim svojim simpatizerima i članovima na ukazanom poverenju na izborima održanim 6.maja i pozivaju ih da u nedelju 20.maja izađu na izbore i podrže Borisa Tadića i DS na svim nivoima, kaže se u saopštenju OO LSV.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OO SPO podržava Tadića i Ivanu Milić u drugom krugu izbora

Izvor: KovinEkspres.rs, 17.Maj.2012, 10:02

Opštinski odbor Srpskog pokreta obnove će pružiti punu i bezrezervnu podršku kandidatima Demokratske stranke na predstojećem drugom krugu izbora i poziva članstvo i simpatizere da u nedelju 20. maja izađu na izbore i podrže Borisa Tadića i Ivanu Milić, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.