Izvor: Glas javnosti, 26.Apr.2010, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Tadić čvrst kao stena

BEOGRAD - Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Jovan Krkobabić ocenio je juče da je ta stranka dobro izabrala pre dve godine kada se odlučila za koaliciju koja vodi Srbiju u Evropsku uniju, prenosi Fonet.

- Na čelu te koalicije stoji, čvrsto kao stena, predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić, koji je prihvatio naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << socijalni program - rekao je Krkobabić na skupštini PUPS.

On je rekao da je ispunio zadatak i da su u vreme najteže krize penzije ipak povećane za 10 odsto i najavio da će, kada prođe kriza, plate i penzije biti odmrznute.

Kada kriza prodje ?A kog milenijuma ce to biti?.Kriza tek pocinje i to ide munjevitim tempom kroz ceo svet.Stvarno biti politicar moze da bude samo odredjena vrsta ljudi kao sto i prostitutka nemoze biti svaka zena.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.