KOMŠIĆ: PODRŽAVAM CELOVITOST I SUVERENITET HRVATSKE I SRBIJE BEZ KOSOVA

Izvor: Kurir, 19.Jul.2010, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMŠIĆ: PODRŽAVAM CELOVITOST I SUVERENITET HRVATSKE I SRBIJE BEZ KOSOVA

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina će ostati jedinstvena bez obzira šta oni misle, izjavio je član Predsedništva BiH Željko Komšić, komentarišući jučerašnji sastanak u Beogradu predsednika Hrvatske i Srbije Ive Josipovića i Borisa Tadića.

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina će ostati jedinstvena bez obzira šta oni misle, izjavio je član Predsedništva BiH Željko Komšić, komentarišući  jučerašnji sastanak u Beogradu predsednika Hrvatske i Srbije Ive Josipovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Borisa Tadića.

Bosanski mediji podesćaju da su dvojica predsjednika juče, između ostalog, navela da su Hrvatska i Srbija, kao potpisnice Dajtonskog sporazuma, jednoglasne u stavu da BiH treba ostati jedinstvena država u kojoj se tri naroda moraju dogovoriti o ustavnim načelima na osnovu kojih će sagraditi funkcionalnu državu u kojoj će biti osigurana jednaka prava za svakog pojedinca.

 - Hvala im na lepim željama. I ja podržavam celovitost i suverenitet Hrvatske i Srbije bez Kosova - rekao je Komšić, dodajući da bi predsednici susednih država trebalo da se bave svojim zemljama i problemima kojih imaju i previše, a ne Bosnom i Hercegovinom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.