Jovanović: Tadić ne treba da mi se obraća preko medija

Izvor: RTS, 11.Maj.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Tadić ne treba da mi se obraća preko medija

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio da njegov koalicioni partner, Boris Tadić ne bi trebalo da mu se obraća preko konferencija za novinare.
Tadić je javno zatražio od Jovanovića i lidera LSV Nenada Čanka da se izjasne da li će u vladu Aleksandra Vučića ili ne.
"Mislim da je breme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Borisa Tadića mnogo veće od navodne neizvesnosti oko toga šta ću ja sutra uraditi", rekao je Jovanović za B92.
"Ja ni do sada nisam bio u koaliciji sa Vučićem, nisam ja pravio tu stranku i ne mislim da bilo ko treba da glasa za mene samo zbog toga što ću reći da ne mogu ni sutra da radim bilo šta sa Vučićem", rekao je lider LDP.
Jovanović je podvukao da je orijentacija LDP jasna, kao i da stranke treba da se fokusiraju na ono što je važno i na to u kakvom društvu žive.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.