Izbori u DS-a 18. decembra

Izvor: RTS, 07.Nov.2010, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u DS-a 18. decembra

Na predlog predsedništva Demokratske stranke, predsednik DS Boris Tadić raspisao izbore za skupštinu partije za 18. decembar.

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić raspisao je, na predlog predsedništva partije, izbore za skupštinu DS za 18. decembar. Tada će biti izabrani predsednik i pet potpredsednika, saopštila je Demokratska stranka.

U saopštenju sa jučerašnje sednice predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi se da će 18. decembra biti izaban predsednik Političkog saveta, stalni članovi Glavnog odbora, statutarna komisija i Nadzorani odbor DS.

Na sednici predsedništva Demokratske stranke razmatrano je održavanje skupštine stranke kao i programska dokumenta koja će na njoj biti usvojena.

"Imajući u vidu da je DS bila i ostala predvodnik promena i modernizacije Srbije, predsedništvo DS je razgovaralo o unutrašnjoj organizacionoj i programskoj reformi koja će odgovoriti budućim izazovima u našem društvu", navodi se u saopštenju DS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.