I Palma za uklanjanje barikade

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2011, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Palma za uklanjanje barikade

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković podržao je danas poziv predsednika Srbije Borisa Tadića, upućen Srbima sa severa Kosova, da uklone barikade i ukazao da ne vidi drugačije rešenje.

"Kako će goloruki Srbi protiv do zuba naoružanih vojnika, a viđali smo tu sliku nekoliko puta poslednjih meseci", kazao je Marković za Radio-televiziju Srbije.

On je ocenio da je povlačenje sa barikada najbolje rešenje i podsetio da je predsednik Tadić pozvao i Kfor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ne primenjuje silu nad Srbima na Kosovu.

Marković je ocenio da je Nemačka ključna zemlja za razgovor o problemima na Kosovu, i o evrointegraciji Srbije.

"Mislim da je krajnje vreme i da je ključna uloga da razgovaramo sa Nemačkom, i mi moramo da priznamo da sami ne možemo da rešimo taj problem", ocenio je Marković.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.