Godišnjica ubistva: Odata počast premijeru Zoranu Đinđiću

Izvor: Glas javnosti, 12.Mar.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjica ubistva: Odata počast premijeru Zoranu Đinđiću

BEOGRAD - Građani, članovi vlade Zorana Đinđića, predsednik Srbije Boris Tadić, supruga pokojnog premijera Ružica Đinđić, čelnici Demokratske stranke (DS) i aktuelni ministri odali su počast ubijenom predsedniku Vlade na njegovom grobu u Aleji velikana na Novom groblju.

Na devetu godišnjicu ubistva Đinđića, vence su položili i upalili sveće predsednik Srbije i lider DS Boris Tadić, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << došao sa suprugom pokojnog premijera Ružicom.

Počast su odali i zamenik predsednika DS Dragan Đilas i potpredsednici DS Dušan Petrović, Dragan Šutanovc, Bojan Pajtić i Jelena Trivan.

Na grobu Đinđića bili su i ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić, ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović i šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović, koji su  i članovi DS.Poštu je odao i ministar kulture Predrag Marković. Počast su odali i Zoran Živković koji je posle ubistva Đinđića bio premijer, kao i Đinđićev telohranitelj Milan Veruović.

Od ministara iz Đinđićeve vlade došli su Gašo Knežević, Aleksandar Vlahović i Slobodan Milosavljević.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.