Glavni odbor DS-a: Većina članova traži stranačku skupštinu 14. oktobra

Izvor: Blic, 08.Sep.2012, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni odbor DS-a: Većina članova traži stranačku skupštinu 14. oktobra

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke održava se danas u sedištu ove partije u Sava centru. Repoteri "Blica" su na licu mesta i obaveštavaće vas iz minuta u minut o najnovijim dešavanjima na ovoj sednici. Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da će danas na sednici Glavnog odbora zatražiti izbornu skupštinu stranke i najavio da će se kandidovati za novi mandat na mestu predsednika DS. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

12:57 - Većina članova GO za Skupštinu 14.10.

U Sava centru svakog trenutka trebalo bi da počne sednica Glavnog pdbora DS. U toku je sednica statutarnog predsedništva posle čijeg zasedanja trebalo bi da počne i sednica GO.

Uoči sednice Goran Ješić izjavio je za "Blic" da je 260 članova Glavnog odbora potpisalo zahtev da stranački izbori budu održani 14. oktobra. Prema tom zahtevu demokrate bi 14. oktobra birale predsednika, potpredsednike i članove GO.

Povezane vesti: Tadić ne daje ostavku Beogradski i Vojvođanski DS traže izbore 14. oktobra Tadić: Odnos sa Đilasom korektan, danas sam ga pitao "kako si, Điki" a on mene "kako si, Boki" Predsedništvo DS složno da se ide na izbore Mićunović: Tadiću, bori se

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.