Drevs ne veruje Tadiću

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2011, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drevs ne veruje Tadiću

Komandant Kfor-a Erhard Drevs izjavio je danas da ne veruje u izjavu predsednika Srbije Borisa Tadića o uklanjanju barikada dok ne vidi konkretne rezultate.

Posle sastanka sa predsednikom opštine Priština i liderom Demokratskog saveza Kosova, Isom Mustafom, komandant Kfora je zatražio konkretne aktivnosti na ostvarivanju izjave predsednika Tadića o uklanjanju barikada na severu Kosova.

On je takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako prenosi Radio-televizija Kosovo, rekao da neće tolerisati upotrebu sile protiv vojnika Kfor-a.

"U slučaju eskalacije situacije, kako je bilo u ponedeljak odgovorićemo sa istim sredstvima prema onima koji ih upotrebljavaju", rekao je Drevs.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.