Dragan Đilas i Bojan Pajtić zovu na sastanke

Izvor: Danas, 26.Sep.2012, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Đilas i Bojan Pajtić zovu na sastanke

Dragan Đilas, zamenik predsednika DS, oformio je izborni štab za predstojeće izbore u stranci, na čijem je čelu Balša Božović, predsednik Demokratske omladine i zamenik šefa poslaničke grupe demokrata u Skupštini Srbije, saznaje Danas. Uz Đilasa u izbornom štabu je i Bojan Pajtić, potpredsednik DS. Božović juče nije želo ni da potvrdi ni da demantuje saznanja Danasa. „Ne želim da u medijima govorim o stranačkim stvarima“, rekao nam je ovaj mladi kadar DS, čiji je otac Dragoslav Zeka Božović, uticajni beogradski demokrata i kum Borisa Tadića, kojeg Đilas namerava da skloni sa stranačkog kormila.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas oformio izborni štab

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2012

Dragan Đilas, zamenik predsednika DS, oformio je izborni štab za predstojeće izbore u stranci, na čijem je čelu Balša Božović, predsednik Demokratske omladine i zamenik šefa poslaničke grupe demokrata u Skupštini Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đilas oformio izborni štab

Izvor: TvojPortal.com, 27.Sep.2012, 09:32

Vestionline Dragan Đilas, zamenik predsednika DS, oformio je izborni štab za predstojeće izbore u stranci, na čijem je čelu Balša Božović, predsednik Demokratske omladine i zamenik šefa poslaničke grupe demokrata u Skupštini Srbije.Kako saznaje dnevni list Danas uz Đilasa u izbornom štabu...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.