Đelić: Vlada pre leta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2012, 05:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić: Vlada pre leta

BEOGRAD -

Presudno za drugi krug predsedničkih izbora je da svi oni koji žele evropsku, stabilnu Srbiju, koja privlači investicije, otvara radna mesta, u nedelju izađu na birališta i glasaju za Borisa Tadića, ocenio je bivši potpredsednik Vlade i funkcioner Demokratske Stranke Božidar Đelić.

U intervjuu Novostima on je istakao se tog dana odlučuje sudbina Srbije - "da li će nastaviti putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prosperiteta, ka Evropi, ili krenuti nekom stranputicom".

Đelić očekuje veću izlaznost građana u drugom krugu, što će, po njegovom mišljenju, ići na ruku Tadiću.

Upitan da li ima istine u špekulacijama da bi Dragan Đilas mogao biti premijer, a on gradonačelnik Beograda, Đelić je odgovorio da je Đilas već govorio da želi da nastavi da vodi prestonicu.

"Zahvalan sam Beograđanima što su me izabrali na listi odbornika. Verujem da sva ta pitanja treba da budu ostavljena za posle izbora", naglasio je on.

Đelić je rekao da će, posle predsedničkih izbora, pri formiranju ključnih demokratskih institucija, pre svega Vlade, predsednik odigrati ključnu ulogu.

"Ideja je bila da pre početka leta formiramo sve institucije, jer izazova ima još mnogo", naglasio je on.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izlaznost na izborima

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.