Đelić: Dva kandidata za lidera DS-a

Izvor: B92, 09.Sep.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić: Dva kandidata za lidera DS-a

Beograd -- Član Glavnog odbora DS Božidar Đelić kaže da se ta stranka neće podeliti, ali je jasno da će kandidati za novog lidera stranke biti Boris Tadić i Dragan Đilas.

Članovi Glavnog odbora i opštinskih odbora će predlagati kandidate i možda bude još neki kandidat, osim Tadića i Đilasa, rekao je Đelić za Radio Beograd.

On je ocenio da je dobra vest da će DS interne probleme koje ima rešiti na organima stranke i skupštini, na kojoj će se proveriti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mandati rukovodstva.

Dobro je što će ceo taj proces biti završen pre isteka 100 dana nove Vlade Srbije, rekao je Đelić, prenela je RTS na svom internet sajtu.

Prema Đelićevim rečima, to će omogućiti da DS, sa osveženim mandatom rukovodstva i novim programom moderne socijademokratske snage, predstavlja konstrukivnu opoziciju.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.