Izvor: S media, 27.Jun.2013, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokratska stranka: Na meti ljudi Borisa Tadića

Posle ostavke Jelene Trivan, nisu isključeni novi potresi u Demokratskoj stranci.

Na mestu internacionalnog sekretara Trivan trebalo bi da zameni bivši ambasador u Ankari Dušan Spasojević, dok će umesto Tamare Tripić na funkciji sekretara privremeno biti Dušan Elezović.

Iako u taboru demokrata tvrde da ih poslednji lomovi ni na koji način nisu uzdrmali, naši izvori otkrivaju da će verovatno biti još ostavki i odlazaka „starih“ kadrova, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << onih koji važe za bliske saradnike počasnog predsednika Borisa Tadića.

Tako se među demokratama pojavila informacija da je nedavno partijsku knjižicu vratila i Gordana Matković, ministarka u Đinđićevoj vladi, koja za „Novosti“ nije želela da komentariše ove tvrdnje:

"To su privatne stvari i o njima ne želim da govorim."

Iz DS su u poslednjih nekoliko meseci izašli i Milan Marković, Zoran Živković, Goran Vesić, ali i neki lokalni funkcioneri i dugogodišnji članovi DS, poput Slaviše Dinića, bivšeg potpredsednika Niškog odbora demokrata. Vuk Jeremić i Dušan Petrović izbačeni su iz stranke jer su odbili da vrate poslanički mandat.

(Novosti)

FOTO: Media centar, Beograd
Pogledaj vesti o: Jelena Trivan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosti: Matkovićeva napustila DS

Izvor: B92, 27.Jun.2013

Beograd -- Posle ostavke Jelene Trivan, nisu isključeni novi potresi u Demokratskoj stranci. Knjižicu vratila i Gordana Matković, pišu "Novosti"...Na mestu internacionalnog sekretara DS Jelenu Trivan trebalo bi da zameni bivši ambasador u Ankari Dušan Spasojević, dok će umesto Tamare Tripić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.