Demokrate traže od socijalista da se izjasne o sporazumu

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokrate traže od socijalista da se izjasne o sporazumu

DS zatražila večeras od SPS-a da saopšti šta je prepreka za formiranje nove vlade Srbije i da li još važi koalicioni sporazum dogovoren 8. maja.
“SPS je dala podršku zajedničkoj vladi predvođenoj Borisom Tadićem i javnost mora da bude upoznata sa tim da li je taj dogovor na snazi”, navodi se u saopštenju DS.
“DS je učinila sve da se brzo formira parlamentarna većina i da gradjani Srbije dobiju efikasnu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vladu. Sa koalicijom oko SPS-a smo odmah nakon izbora napravili dogovor oko programa i obezbedili potrebnu većinu bez postavljanja ikakvih kadrovskih uslova i zahteva”, saopšteno je iz Informativne službe DS-a.
DS dalje navodi da je “isključivo insitirala na odgovornoj finansijskoj politici i odlučnoj borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala”.
“Zato SPS treba da posle toliko vremena pruži odgovor javnosti šta je prepreka za formiranje Vlade Srbije koja je principijelno dogovorena još 8. maja”, navodi u saopštenju DS.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.