Dajte nam autentične snimke konferencije SRS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajte nam autentične snimke konferencije SRS

BEOGRAD - Vršilac dužnosti republičkog javnog tužioca Slobodan Radovanović zatražio je danas od medijskih kuća autentične snimke i transkripte konferencije Srpske radikalne stranke, na kojoj je poslanik te stranke Vjerica Radeta uputila pretnje predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

Radovanović je izjavio da tužilaštvo, povodom svih dešavanja kojima se može ugroziti ustavno uređenje i bezbednost Srbije, kao i radnji kojima se narušava javni red i mir i spokojstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << građana, postupa u skladu sa Ustavom i zakonom datim ovlašćenjima.

Republički javni tužilac je dodao da ta institucija, u saradnji sa drugim državnim organima, preduzima sve na otklanjanju i pocesuiranju počinilaca krivičnih dela.

Na konferenciji SRS, održanoj u pretak, 25. jula, Radeta je poručila predsedniku Tadića da se izdaja u Srbiji ne prašta, da to nije pretnja, već upozorenje na prokletstvo koje je izdajnike pratilo u srpskoj istoriji.

Ona je u tom kontekstu podsetila na krah dinastije Obrenovića i poručila sadašnjim ljudima na vlasti da, možda, neće svi imati "sreću" Zorana Đinđića, jer, kako je navela, Bog kažnjava do sedmog kolena, a po nekima i do 11. kolena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.