DSS: Obaranje vlasti

Izvor: RTS, 07.Jul.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Obaranje vlasti

Omladinci, simpatizeri i članovi DSS-a loptom obarali čunjeve sa likovima političara iz vladajuće koalicije. Akcija omladine DSS-a održana je pod sloganima "Srušimo vlast" i "Realna politika-jaka Srbija".

Omladina Demokratske stranke Srbije održala je u centru Beograda akciju pod nazivom "Srušimo vlast" na kojoj su loptom obarali čunjeve sa likovima političara iz vladajuće koalicije.

Omladinci DSS-a, simpatizeri i članovi te stranke, kao i funkcioner Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Aligrudić su u Knez Mihailovoj ulici loptom obarali čunjeve sa likovima političara sa vlasti - predsednika Srbije Borisa Tadića, premijera Mirka Cvetkovića, ministara Ivice Dačića i Dragana Šutanovca, gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i lidera G17 plus Mlađana Dinkića.

Među slikama političara iz vladajuće koalicije na čunjevima se našao i lik Čedomira Jovanovića iz Liberalno-demokratske partije, čija je stranka opozicija u Skupštini Srbije, ali podržava gradsku vlast u Beogradu.

Miloš Aligrudić je rekao da je vladajuća koalicija dovela Srbiju "do propasti" i da je "narod gladan", kao i da veruje da će građani na izborima smeniti "lošu" vlast i glasati za one koji mogu da pomognu privredi.

"Doveli su zemlju na ivicu propasti, a narod na rub gladi", rekao je Aligrudić i naveo da je DSS dokazao da je sposoban da reši probleme s kojima se suočavaju građani Srbije.

Poslanik DSS-a Milan Dimitrijević dodao je da ta stranka, na ovaj način, želi da pokaže kakvo je stanje u državi, i da, smatra on, Vlada nije socijalno odgovorna, stoga joj je "krajnje vreme da se pomeri, kako bi Srbija mogla da krene napred".

Akcija omladine DSS-a održana je pod sloganima "Srušimo vlast" i "Realna politika - jaka Srbija".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.