OMLADINA DSS ČUNJEVIMA NA VLAST

Izvor: Kurir, 07.Jul.2011, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMLADINA DSS ČUNJEVIMA NA VLAST

BEOGRAD - Omladina Demokratske stranke Srbije organizovala je ispred restorana "Ruski car", u Knez Mihailovoj ulici, performans "Srušimo vlast", sa porukom, kako tvrde u toj stranci, da je "aktuelnoj vlasti došao kraj".

Omladinci DS S postavili su, ispred štandova te stranke, kartonske figure u obliku čunjeva za kuglanje sa likovima predstavnika vlasti i političkih stranaka koje su poslanici i aktivisti DS S, kao i okupljeni građani, mogli da gađaju loptom.

Šef poslaničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << grupe DS S Miloš Aligrudić, rekao je novinarima, da je cilj performansa da "onima koji su na vlasti, pokaže da su pali".

"Pašće na izborima, koji će biti za mnogo manje od godinu dana i to je njihov kraj, koji su zaslužili, jer su doveli zemlju na rub egzistencije, narod na ivicu gladi i upropastili sve što bi se u normalnoj državi smatralo nacionalnim interesom", smatra Aligrudić.

Prema njegovim rečima, vlast je stigla do "svog kraja" i pitanje je samo ko će je naslediti.

Poslanik DS S Milan Dimitrijević dodao je da ta stranka, na ovaj način, želi da pokaže kakvo je stanje u državi, i da, smatra on, vlada nije socijalno odgovorna, stoga joj je "krajnje vreme da se pomeri, kako bi Srbija mogla da krene napred".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Obaranje vlasti

Izvor: RTS, 07.Jul.2011

Omladinci, simpatizeri i članovi DSS-a loptom obarali čunjeve sa likovima političara iz vladajuće koalicije. Akcija omladine DSS-a održana je pod sloganima "Srušimo vlast" i "Realna politika-jaka Srbija". ..Omladina Demokratske stranke Srbije održala je u centru Beograda akciju pod nazivom "Srušimo...

Nastavak na RTS...

"Koštuničini klinci" čunjevima obarali vlast

Izvor: TvojPortal.com, 07.Jul.2011

07. 07. 2011. Vestionline | Beta| foto: Beta. Omladina Demokratske stranke Srbije održala je u četvrtak u centru Beograda akciju pod nazivom "Srušimo vlast" na kojoj su loptom obarali čunjeve sa likovima političara iz vladajuće koalicije.. . "Rušenje" Vlade Srbije u Beogradu. . Omladinci...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.