DS prvi predao izbornu listu RIK-u

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS prvi predao izbornu listu RIK-u

Demokratska stranka prva je Republičkoj izbornoj komisiji predala listu za predstojeće republičke izbore, pod nazivom "Izbor za bolji život - Boris Tadić".

Za kandidovanje izborne liste potrebno je najmanje deset hiljada važećih potpisa podrške, a ovlašćeni predlagač DS je u subotu uveče RIK-u predao 14.329 potpisa, čime je počeo da teče rok od 24 sata u kojem RIK treba da potvrdi listu.

Budući da je DS prva RIK-u predala izbornu listu, ona će, ako bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prva potvrđena, biti zavedena pod rednim brojem jedan na izbornom listiću.

Predsednik DS Boris Tadić potpisao je ranije danas parlamentarnu listu "Izbor za bolji život - Boris Tadić" i tom prilikom rekao da predstojeći izbori predstavljaju "izbor za budućnost, izbor za ostvarivanje novih šansi koje su otvorene osvajanjem statusa kandidata."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.