Čime su se poznati bavili pre nego što su postali poznati

Izvor: Poznati.info, 05.Sep.2010, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čime su se poznati bavili pre nego što su postali poznati


Život poznatih ličnosti nije oduvek bio sjajan. Mnogi su pre nego što su postali poznati morali da rade razne poslove običnih ljudi. Da bi dospeli do malih ekrana, velikih kompanija ili čak do mesta predsednika države poznate ličnosti su moraju da prodju kroz sito i rešeto raznih fizičkih poslova i strogih šefova.
Počećemo od prvog čoveka Srbije, predsednika Borisa Tadića koji je dok je studirao prodavao novine na ulici i tim novcem plaćao školovanje i stan uz kome je živeo. Aleksandar Vučić je prodavao sladoled, istovarao džakove i radio druge fizičke poslove već sa svojih 14. godina, a Dragan Šutanovac je kao pomoćni radnik u kuhinji prao tanjire. Milo Đukanović, crnogorski premijer je još u sedmom razredu osnovne škole radio u Nikšićkoj pivari da bi imao novca za džeparac.
Željko Mitrović, vlasnik kompanije Pink International je svirao gitaru u raznim bendovima, pa tako i za Sašu Popovića, o čemu smo već pisali. Ivan...
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.