Boš proširuje poslovanje u Srbiji

Izvor: NaDlanu.com, 30.Nov.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boš proširuje poslovanje u Srbiji

Predsednik Srbije Boris Tadić, predstavnici srpske vlade i Boš grupe objaviće u četvrtak informaciju o proširenju poslovnih aktivnosti te nemačke kompanije u Srbiji, saopštio je Kabinet predsednika Srbije.

Kako su ranije pisali beogradski mediji, Boš planira da izgradi fabriku u Srbiji, a razgovarano je o početnoj investiciji od oko 75 miliona evra.Prema navodima beogradskog nedeljnika NIN, Boš će fabriku >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << izgraditi u okolini Inđije.Nemačka grupa se bavi proizvodnjom bele tehnike, alata i delova za automobile. Većinski vlasnik je Humanitarna fondacija "Robert Boš" sa 92 odsto, dok je preostalih osam procenata u vlasništvu porodice Boš.Prema podacima kompanije, prodaja u prošloj godini premašila je 47 milijardi evra. U Nemačkoj ima 112.000 zaposlenih, a u inostranstvu zapošljava 164.000 radnika.BEOGRAD, 30. novembra 2011. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boš proširuje poslovanje u Srbiji

Izvor: Beta, 30.Nov.2011

BEOGRAD, 30. novembra 2011. (Beta) - Predsednik Srbije Boris Tadić, predstavnici srpske vlade i Boš grupe objaviće u četvrtak informaciju o proširenju poslovnih aktivnosti te nemačke kompanije u Srbiji, saopštio je Kabinet predsednika Srbije...Kako su ranije pisali beogradski mediji, Boš planira...

Nastavak na Beta...

Nemački Boš proširuje poslovanje u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2011, 10:26

INĐIJA -..Predsednik Srbije Boris Tadić, predstavnici srpske vlade i Boš grupe objaviće danas informaciju o proširenju poslovnih aktivnosti te nemačke kompanije u Srbiji, saopštio je Kabinet predsednika Srbije...Kako su ranije pisali beogradski mediji, Boš planira da izgradi fabriku u Srbiji,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.