Boris da izgubi, Toma da ne pobedi

Izvor: B92, 22.Apr.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris da izgubi, Toma da ne pobedi

Predsednica Izvršnog odbora SRS Vjerica Radeta poručila je na skupu u Valjevu da "Boris Tadić ne sme da pobedi, a da Toma Nikolić mora da izgubi" na izborima.

Radeta, kao i ostali govornici, predvodjeni potpredsednikom stranke Zoranom Krasićem, oštro su kritikovali aktuelnu vlast demokrata i socijalista, ali i naprednjake.

"Mi smo radikalno dosledni u odbrani Srbije od EU i imamo najlepšeg i najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsedničkog kandidata Jadranku Šešelj, koja je u godinama utamničenja svog supruga Vojislava Šešelja u Haškom tribunalu uspela da sačuva porodicu, a sada je spremna da sačuva i Srbiju", kazao je Krasić.

Prvaci SRS su ocenili da je Srbija na ivici ponora, a DS traži još jedan mandat "da završi započeto", dok naprednjaci kažu "idemo napred iako je to put u provaliju".

Predizborni skup održan je u sali Gradske skupštine u prisustvu stotinu članova i simpatizera.

Počeo je spletom četničkih pesama i za to vreme stajali su i prisutni u sali i njihovi gosti iz stranačke centrale u Beogradu.

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.