Boris Tadić napustio DS

Izvor: Beta, 30.Jan.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Tadić napustio DS

BEOGRAD, 30. januara 2014. (Beta) - Bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je u četvrtak da je napustio tu stranku.

On je novinarima u Beogradu rekao da je tu odluku doneo zato što je rukovodstvo DS stupilo u pregovore o koaliciji sa Novom strankom (NS) Zorana Živkovića.

Tadić je dementovao da je osnovao Demokratski blok i dodao da će brzo doneti odluku da li će i na koji način učestvovati u predstojećim parlamentarnim izborima zakazanim za 16. mart.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Tadić napustio Demokratsku stranku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Jan.2014

Bivši predsjednik Srbije i  Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je da je napustio  tu stranku.  On je novinarima u Beogradu rekao da je tu odluku donio zato što je rukovodstvo DS stupilo u pregovore o koaliciji sa Novom strankom (NS) Zorana Živkovića.  No, demantirao je da je osnovao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.