Boris Tadić bez ustezanja: Miroslav Aleksić je najveći lažov i manipulator VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 15:21

Boris Tadić bez ustezanja: Miroslav Aleksić je najveći lažov i manipulator VIDEO

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić odgovorio je nasvojoj mreži "X" nosiocu liste "Srbija protiv nasilja" Miroslavu Aleksiću.

Tadićev odgovor prenosimo u celosti:

"Dok govori da ne bi trebalo da napadamo jedni druge Aleksić me direktno napada, jer ovim govori da sam ja izneo laži!

Ne, gospodine Aleksić, nećemo ovako. Građanima je dosta laži, licemerja i manipulacija i ako je tema već otvorena, onda da ne lažemo građane. Sada kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je napravljena šteta, onda to više za Vas nije tema? Zašto taj stav da ne bi trebalo da pravimo štetu jedni drugima niste imali i tokom pregovora, kada ste imali priliku da na delu pokažete sve ovo o čemu sada govorite?

Samo režimu koristi rasturanje opozicionih stranaka, sprečavanje jedinstva i sabiranja svakog opozicionog procenta i iznošenje laži. Umesto da se svi zajedno borimo protiv režima koji vlada obmanama i lažima, deo opozicije takođe lažnim optužbama, ucenama i organizovanima napadima napada druge opozione stranke i građani moraju biti upoznati sa tim u trenutku kada donose odluku kome da poklone svoje poverenje. Upravo ovakvo ponašanje u opoziciji deceniju onemogućava promenu vlasti i slabi opoziciju."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Gospodine Aleksiću, nećemo ovako...": Boris Tadić bez ustezanja odgovorio na manipulacije opozicije (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 21.Nov.2023

"Građanima je dosta laži, licemerja i manipulacija i ako je tema već otvorena, onda da ne lažemo građane", rekao je Tadić

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.