Boris Tadić: Ukoliko dodje do dogovora sa koalicionim partnerima, bićemo najjača kolona u ...

Izvor: Beta, 14.Feb.2022, 10:48

Boris Tadić: Ukoliko dodje do dogovora sa koalicionim partnerima, bićemo najjača kolona u ...

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da su razgovori sa koalicionim partnerima SDS pri kraju i da ukoliko dodje do dogovora, bila bi to najjača kolona u opoziciji, "i u pogledu infrastrukture i u politički"."To će biti kolona u kojoj svi nedvosmisleno dele iste političke i vrednosne orijentacije. Nova stranka nam je svakako pouzdan partner u tome i sa njom smo pre više meseci krenuli da gradimo platformu za ovu kolonu", rekao je Tadić za list Danas.On je ponovio da će imena predsedničkog kandidata, kao i kandidata za gradonačelnika Beograda, uskoro saopštiti."Odluku (o predsedničkom kandidatu) ću saopštiti uskoro a više puta sam rekao da je presudna procena da li drugi kandidati mogu ne samo da pobede, već i da donesu stvarne promene. Pored toga, na moju odluku utiče i procena koliko svojom kandidaturom mogu da doprinesem dolasku do drugog kruga", naveo je lider SDS. Dodao je da će stranka ili imati svog predsedničkog kandidata za izbore ili podržati nekog od kandidata.Tadić je kazao da istraživanja pokazuju da je dobro da opozicija ima više kolona i predsedničkih kandidata, ali je dodao da deo opozicije pravi podele na pravu i nepravu, kao i da odbijaju saradnju.Upitan sa kime bi ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Ukoliko dođe do dogovora sa koalicionim partnerima, bićemo najjača kolona u opoziciji

Izvor: Radio 021, 14.Feb.2022

Predsednik SDS Boris Tadić izjavio je da su razgovori sa koalicionim partnerima pri kraju i da ukoliko dođe do dogovora, bila bi to najjača kolona u opoziciji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.