Bivši i sadašnji predsednik Srbije u klinču: Tadić i Vučić uživo u TV duelu - tema Kosovo?

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši i sadašnji predsednik Srbije u klinču: Tadić i Vučić uživo u TV duelu - tema Kosovo?

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić uputio je danas pismo predsedniku Srbije u kome ga poziva na otvoreni tv duel na temu Kosova.

Tadić je naveo da bi "kao bivši i sadašnji predsednik pred javnošću trebalo da ukrste argumente povodom pitanja od najvišeg nacionalnog značaja".

Haos u najavi? Usvojena kontraverzna politička deklaracija, Albanci sa juga otcepljuju Bujanovac, Preševo i Medveđu?

Kako se navodi u saopštenju SDS, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Tadić je uputio poziv Vučiću ne kao predstavnik opozicije, već kao bivši predsednik koga "svakodnevno optužuje za nacionalnu izdaju i iznosi laži o odlukama i posledicama odluka iz vremena njegovog predsedničkog mandata".

FOTO: Shutterstock/Ilustracija

U pismu, Tadić tvrdi da nije istina da je bivša vlast tražeći savetodavno mišljenje Međunarodnog suda pravde overila kosovsku nezavisnost, zbog čega neobavezujuće i savetodavno mišljenje proglašava "voskom na koverti kosovske nezavisnosti" i pita Vučića zašto govori da je tadašnja vlast ćutala na savetodavno mišljenje Međunardnog suda pravde.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Polemika Tadića i Đurića o TV duelu

Izvor: RTS, 14.Jul.2018

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić uputio je pismo predsedniku Srbije u kome ga poziva na otvoreni TV-duel na temu Kosova. Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić istakao je da Boris Tadić nije za TV duel sa Aleksandrom Vučićem, već za duel sa svojom savešću. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.