Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sahrani Noletovog dede bio i Boris Tadić

Vlado Đoković je sahranjen u vreme kada se njegov unuk borio za finale Monte Karla

Slava mu!

Vladimir Đoković, deda najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, sahranjen je juče na Novom groblju u krugu najuže porodice, prijatelja, ali i javnih ličnosti. Sahrani je prisustvovao i Boris Tadić, koji se među prvima pojavio u kapeli i izjavio saučešće Srđanu i Goranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Đokoviću.

- Zajedno su proslavljali Novakove sportske uspehe. Žao mi je što Novakova baka nije dočekala da vidi njegove sportske pobede. Siguran sam da Novak i u ovom momentu, dok igra u Monte Karlu, ima motivaciju da učini svoju porodicu ponosnom na njega, bez obzira na to što je ovo za sve nas izuzetno težak dan - rekao je Srđan Đoković.

Sahrani je prisustvovalo 200 ljudi, a od javnih ličnosti bili su još bivši fudbaler Savo Milošević, njegov kum Igor Miklja, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, glumica Dragana Mićalović, prvi čovek Telekoma Branko Radujko i bivši rukometaš Igor Butulija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.