RTB Bor: Studija izvodljivosti eksploatacije ležišta  Kraku Bugaresku i Cerovo

Izvor: MC Bor, 08.Jun.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTB Bor: Studija izvodljivosti eksploatacije ležišta Kraku Bugaresku i Cerovo

Bor, Beograd,

 
Na osnovu čl. 14. stav 1. i 2., a u vezi sa čl. 29. stav 1. i 3. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl. glasnik RS“ 135/04, 36/09),  daje sledeće
O  B  A  V  E  Š  T  E  NJ  E
 Nosilac projekta RTB Bor Grupa – Rudnici bakra Bor, podneo je zahtev za određivanje obima i sadržaja Studije >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << o proceni uticaja na životnu sredinu projekta eksploatacije ležišta bakra „Cerovo“ kod Bora.
Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u sadržinu zahteva svakog radnog dana od 11-14 časova u prostorijama Ministarstva zaštite životne sredine u Beogradu, ul. Omladinskih brigada 1, soba 428 kao i na službenom sajtu Ministarstva i dostavi svoje mišljenje u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja.
EP from Studija_CEROVO sa opisom
P031-dopuna zahteva za projekta EP - cerovo

Vodni uslovi KB-Cerovo za 5,5 Mt 25042018

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.