Čestitamo: Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju drugo dete

Izvor: Tracara.com, 22.Avg.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju drugo dete

Popularni pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović uskoro će po drugi put postati roditelji. Naime, Bojana je u trećem mesecu trudnoće, a beba će na svet stići u martu sledeće godine. Ovu divnu vest mladi par je otkrio u intervjuu za domaći magazin, otkrivajući da nisu želeli javno da pričaju o trudnoći dok nisu bili sigurni da je sve u najboljem redu. ”Kada mi je Bojana saopštila da ću ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << biti tata bio sam najsrećniji čovek na svetu. Želeo sam da tu našu radost podelim sa svima koje znamo, ali uspeo sam nekako da se suzdržim, jer se u početku to ne radi. Tog dana sam divne vesti saopštio samo roditeljima i bratu. Toliko sam bio oduševljen da me euforija još drži”, rekao je pevač za Story. Da podsetimo, pevač i manekenka su u braku od 2016.godine. Vezu su započeli tokom zajedničkog boravka u rijalitiju Survivor 2010. godine. Par već ima dvogodišnju ćerku Leonu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

ČESTITAMO! Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju drugo dete!

Izvor: Svet, 22.Avg.2018

Popularni pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović uskoro će po drugi put postati roditelji.. Naime, Bojana je u drugom stanju, a beba će stići na svet u martu sledeće godine. Popularni par već ima dvogodišnju ćerku Leonu, koja će sad dobiti brata ili sestru.. Da podsetimo, pevač...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.