ČESTITAMO! Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju drugo dete!

Izvor: Svet, 22.Avg.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITAMO! Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju drugo dete!

Popularni pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović uskoro će po drugi put postati roditelji.
Naime, Bojana je u drugom stanju, a beba će stići na svet u martu sledeće godine. Popularni par već ima dvogodišnju ćerku Leonu, koja će sad dobiti brata ili sestru.
Da podsetimo, pevač i manekenka su u braku od 2016.godine. Vezu su započeli tokom zajedničkog boravka u rijalitiju “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Survajver” 2010. godine.
SvetSvet
The post ČESTITAMO! Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju drugo dete! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nikola Rokvić i Bojana Barović rešili da prošire porodicu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2018

Popularni par Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će po drugi put postati roditelji! Naime, manekenka i pevač će svojoj ćerki Leoni u martu podariti brata ili sestru. Ponosni roditelji rekli su da se izuzetno raduju prinovi. Podsetimo, Bojana i Nikola vezu su otpočeli tokom zajedničkog učešća...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.