Vučić: Ne izmišljajte za Karića

Izvor: B92, 22.Jul.2012, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne izmišljajte za Karića

Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da je informacija o povratku Bogoljuba Karića u Srbiju "izmišljotina", tolika da čak ne želi ni da je demantuje.

Vučić je posle Glavnog odbora, odgovarajući na pitanje novinara o povratku Karića, zatražio da se prekine špekulisanje tom informacijom.

"Rekao sam i pre da izmišljate, i kažem vam da ponovo izmišljate. Aman, ljudi nemojte. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nemojte to što objave novinari Demokratske stranke da dolazite da nas pitate kao nešto ozbiljno", kaže Vučić i dodao da nema šta da demantuje.

"Hoćete da demantujem i to što su novine DS o meni pisale da sam intravenozni narkoman, a ja nisam šolju kafe popio, niti cigaretu zapalio u životu", kazao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o povratku Karića: Aman, ne izmišljajte

Izvor: S media, 22.Jul.2012

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da je informacija o povratku Bogoljuba Karića u Srbiju "izmišljotina", tolika da čak ne želi ni da je demantuje...Vučić je posle Glavnog odbora stranke, odgovarajući na pitanje novinara o povratku Karića, zatražio da se prekine špekulisanje tom...

Nastavak na S media...

Vučić: Ne izmišljajte za Karića!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2012

Lider SNS je izjavio da je informacija o povratku predsednika PSS-a u Srbiju "tolika izmišljotina" da čak ne želi ni da je demantuje

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.