„Politika” saznaje: U postupku protiv Karića svedočiće Tadić

Izvor: Politika, 13.Mar.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Politika” saznaje: U postupku protiv Karića svedočiće Tadić

Specijalni sud za organizovani kriminal usvojio je predlog Zdenka Tomanovića, advokata Bogoljuba Karića, da se saslušaju Boris Tadić, Velja Ilić, Zoran Živković, Ljubomir Madžar, Mirko Vasiljević, Branko Radujko, Radmila Anđelković, Dušan Mihajlović i još 20 osoba. Tomanović ima rok od dve nedelje da sudu dostavi adrese 28 svedoka koje sud treba da sasluša u naredna četiri meseca.

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Bogoljuba >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i Sretena Karića i još 14 osoba osumnjičenih da su zloupotrebama službenog položaja oštetili „Mobtel” za više od 60 miliona evra. U decembru 2013. godine Višem sudu vraćena je precizirana optužnica u kojoj je prekvalifikovano delo za koje se Karići terete u zloupotrebu položaja odgovornog lica. Ta optužnica još nije potvrđena.

Opširnije u štampanom izdanju „Politike” od subote

R. H.

objavljeno: 13.03.2015.
Pogledaj vesti o: Bogoljub Karić,   Boris Tadić,   Branko Radujko

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.